Milyen használati helyszínre keres mosogatógépet?

Milyen típusú mosogatnivalót mosogat a leggyakrabban?

A legsűrűbb napokon hány adagnyi mosogatnivaló gyűlik össze?

A maximális higiénia biztosításához: elegendő önnek a 85°C-os utánöblítési hőmérséklet (1 percen át tartva) vagy szeretne ezen túlmenően egy programot is a tisztítandó eszközök termikus fertőtlenítésére?

Melyik ipari mosogatógépünket részesíti előnyben?

Összefoglalás
A mosogatógép használati helyszíne
Idős- és gondozóotthonok 
Gasztronómia / Bárok 
Hotelek 
Panziók 
Közösségi ellátás 
Óvodák 
Egyetemek/Iskolák 
Kórház 
Iroda/Ügynökség 
Háztartások 
Kézművesipar 
Kézművesipar 
Gyorsétterem 
Sportegyesület 
Nyílt tenger/Tengerészet 
Tűzoltóság/Mentőszolgálat 
Mosogatnivaló
Vegyes edények 
Tányér 
Evőeszköz 
Poharak 
Terjedelmes mosogatnivaló 
Légzésvédelmi felszerelés 
Mosogatások napi száma
ProfiLine 
Professional 
Tartály, elöltöltős 
Tartály, kétoldalra nyíló 
Termikus fertőtlenítés
termikus fertőtlenítéssel 
termikus fertőtlenítés nélkül 
Változatok
Hővisszanyerés szennyvízből és légelvezetésből 
nincs hővisszanyerés 
 Mosogatnivaló
Szabadalom: EP 1 457 153 B1Szabadalom: EP 2 233 061 B1Szabadalom: DE 102 008 062 761 B3Szabadalom: DE 102 007 008 950 B4Német szabadalom: DE102008062761B3
Európai szabadalom: EP2201887B1
A mosogatnivaló szárazsági foka függ az anyagtól és a formától is.A működési idő meghosszabbítása különféle tényezőktől függ, pl. az elektromos csatlakozástól és a betöltött mosogatnivaló anyagától. 

Mosogatógépek idős- és szociális otthonok számára

Ezek a mosogatógépek pontosan megfelelnek az ápolóotthonok által támasztott követelményeknek, például programokkal rendelkeznek a higiénikus eredményekért.

Mosogatógépek kórházak számára

Ezek a mosogatógépek pontosan megfelelnek a kórházak által támasztott követelményeknek: egyebek mellett termikus fertőtlenítő programmal rendelkeznek a higiénikus mosogatásért.

Mosogatógépek gasztronómiai használatra

Ezek a mosogatógépek pontosan megfelelnek a gasztronómiai követelményeknek: egyebek mellett rendkívül gyors programjaikkal csúcsidőben is meggyőző teljesítményt nyújtanak.

Mosogatógépek hotelek számára

Ezek a mosogatógépek pontosan megfelelnek a hotelek követelményeinek: egyebek mellett rendkívül gyors programjaikkal csúcsidőben is meggyőző teljesítményt nyújtanak.

Mosogatógépek panziók számára

Ezek a mosogatógépek pontosan megfelelnek a panziók követelményeinek: egyebek mellett rendkívül könnyen kezelhetők és rövid lefutási idővel napi több mosogatást is lehetővé tesznek.

Mosogatógépek közösségi vendéglátáshoz

Ezek a mosogatógépek pontosan megfelelnek a közösségi vendéglátás követelményeinek: egyebek mellett rendkívül gyors programjaikkal csúcsidőben is meggyőző teljesítményt nyújtanak.

Mosogatógépek óvodák számára

Ezek mosogatógépek pontosan megfelelnek az óvodák követelményeinek: egyebek mellett olyan speciális programokkal rendelkeznek, amelyekkel a műanyag edények is gyorsan és higiénikusan tisztíthatók.

Mosogatógépek iskolák számára

Ezek a mosogatógépek pontosan megfelelnek az iskolák követelményeinek, például rendkívül gyors programjaikkal csúcsidőben is meggyőző teljesítményt nyújtanak.

Mosogatógépek irodák számára

Ezek a mosogatógépek pontosan megfelelnek az irodai konyhák igényeinek: egyebek mellett egyszerű és kényelmes kezelhetőségükkel, valamint rövid lefutási idejükkel, amelynek hála naponta több mosogatás is végezhető.

Mosogatógépek háztartások számára

Ezek a mosogatógépek különösen megfelelnek egy igényes háztartás követelményeinek. A profi technikát és a háztartásban használatos programokat rövid lefutási időkkel egyesítik.

Kisipari felhasználásra tervezett mosogatógépek

Ezek a mosogatógépek pontosan megfelelnek a kisipari felhasználás követelményeinek: egyebek mellett rendkívül könnyen kezelhetők és rövid lefutási idővel napi több mosogatást is lehetővé tesznek.

Mosogatógépek gyorskiszolgáló éttermek számára

Ezek a mosogatógépek pontosan megfelelnek a gyorskiszolgáló éttermek követelményeinek: egyebek mellett rendkívül könnyen kezelhetők és csúcsidőben is igazán meggyőző teljesítményt nyújtanak.

Mosogatógépek sportegyesületek számára

Ezek a mosogatógépek pontosan megfelelnek a kisipari felhasználás követelményeinek: egyebek mellett rendkívül könnyen kezelhetők és rövid lefutási idővel napi több mosogatást is lehetővé tesznek.

Mosogatógépek nyílt tengeri alkalmazásra

Ezek a mosogatógépek pontosan megfelelnek a nyílt tengeri alkalmazás követelményeinek. A különösen strapabíró készülékek például speciális elektromos csatlakozókkal és rövid lefutási időkkel rendelkeznek.

Tartályos öblítőrendszer az optimális lefutáshoz

A tartályos öblítőrendszer kiemelkedő előnye a mosogatógép folyamatos rendelkezésre állása, amint az elérte üzemi hőmérsékletét. Ezt a tisztítóvíz tartósan 65 °C-on való tárolása teszi lehetővé. Az eredmény: extrém rövid lefutási idők és kiváló tisztítási eredmények.

Szabadon álló mosogatógép

Szabadon álló, a meglévő konyha kialakításától független elhelyezéshez.

Beépített mosogatógép

A készülék előlapja a kezelőpanel kivételével a konyhabútor egyedi előlapi dekorációjával fedhető be - mintha konyháját egy darabból öntötték volna ki. A szükséges fülkeszélesség 60 cm.

Teljesen beépíthető mosogatógép

A teljes előlap konyhájának egyedi előlapi dekorációjával fedhető be. Ezáltal a készülék tökéletesen beépíthető konyhabútorba. A szükséges fülkeszélesség 60 cm.

Teljesítményadatok

A beépítés helyi adottságaitól függően (áramcsatlakozás, bevezetett víz hőmérséklete) a megadott értékek változhatnak.

Beépített szárítás

A beépített szárító funkció optimális szárítási eredményeket garantál kézi utószárítás nélkül. A szárítást készüléktől függően az ajtó automatikus nyitása segíti a program befejezésekor (AutoOpen-szárítás): a nedves levegő ily módon távozhat a mosogatótérből.

Szöveges kijelző

Az áttekinthető kijelző az adott ország nyelvén biztosítja az egyszerű felhasználóvezetést.

Kosárfelszereltség

A készülékek szériaszerűen kosarakkal rendelkeznek az optimális tisztítási és szárítási eredményekért. Ez a kosárfelszereltség maximális rugalmasságot jelent minden mosogatási helyzetben.

Hővisszanyerés

Üzemi költségeket takarít meg: A hővisszanyerés rendkívül nagy energiahatékonyságot biztosít.

A kosárkialakítás az Ön kívánságaihoz igazodik

A különleges igények teljesítése érdekében ezek a készülékekhez gyárilag nem tartozik kosár. Az Ön számára optimális kosarakat a nagy számú tartozék közül válogathatja össze.

Programok poharak és evőeszközök számára

Az utólagos kézi polírozás nélkül is csíkmentes eredmény érdekében ezek a készülékek speciális programokat kínálnak poharak és evőeszközök számára. A programok ioncserélt vizet használhatnak az utánöblítéshez.

Műanyag program

Speciális program csökkentett öblítési nyomással és optimalizált szárítással az érzékenyebb műanyagok és a könnyebb mosogatnivaló számára.

Aláépíthető mosogatógép

A mosogatógép a tökéletes látvány érdekében egyszerűen a munkalap alá, a konyhai bútorba installálható. Ezen kívül a készülék igény szerint a munkalap magasságához igazítható. A szükséges fülkeszélesség 60 cm.

Beépíthető és teljesen beépíthető mosogatógépek

A Miele Professional beépíthető és teljesen beépíthető mosogatógépei készülékfront nélkül kerülnek kiszállításra, hogy tökéletesen beépíthetők legyenek a konyhai bútorba. Ehhez a mosogatógépet megfelelő bútorfronttal kell ellátni.

Tökéletes a tűzoltóság és a mentőszolgálat részére

Ezek a mosogatógépek pontosan megfelelnek a légzésvédelmi felszerelés követelményeinek a tűzoltóságoknál és a mentőszolgálatoknál. A tartóval tökéletes megoldást nyújtanak a helyszíni preparáláshoz.

Információ

Előfordulhat, hogy más napokon eltérő számú mosogatást kell elindítania. Kérjük, az adatok megadásánál ügyeljen arra, hogy nagyjából a felső értéket adja meg. Ezzel a felső értékkel még a legsűrűbb napokon is zökkenőmentes folyamat biztosítható.

Dry + szárítás 

Mindössze 8 plusz perc* alatt megszáradnak még a műanyagedények is*. Csaknem minden mosogatnivaló elrakható vagy ismét használható.
A mosogatnivaló szárazsági foka függ az anyagtól és a formától is.A működési idő meghosszabbítása különféle tényezőktől függ, pl. az elektromos csatlakozástól és a betöltött mosogatnivaló anyagától. A mosogatnivaló szárazsági foka függ az anyagtól és a formától is.A működési idő meghosszabbítása különféle tényezőktől függ, pl. az elektromos csatlakozástól és a betöltött mosogatnivaló anyagától. 
A mosogatnivaló szárazsági foka függ az anyagtól és a formától is.A működési idő meghosszabbítása különféle tényezőktől függ, pl. az elektromos csatlakozástól és a betöltött mosogatnivaló anyagától. 

Szárítás nélkül

Az edény a program végén megszárad a levegőn, vagy kézzel szárítják meg.

Csatlakozás a tisztítószer-adagolómodulhoz

A folyékony tisztítószerek kényelmes, gazdaságos felhasználásához opcionálisan adagolómodul is csatlakoztatható.

Szabadalmaztatott sótartály az ajtóban**

Ergonomikus kényelem: A sótartály kényelmesen utántölthető az alsó kosár eltávolítása nélkül.
Szabadalom: EP 1 457 153 B1Szabadalom: EP 1 457 153 B1
Szabadalom: EP 1 457 153 B1

BrilliantLight*

Ragyogó látvány: Az egyszerű be- és kirakodás érdekében 4 LED világítja meg a teljes belső teret.
Szabadalom: EP 2 233 061 B1Szabadalom: EP 2 233 061 B1
Szabadalom: EP 2 233 061 B1

Szabadalmaztatott AutoOpen-szárítástámogatás*

Szárítás maradék nélkül: A mosogatóprogram végén a mosogatógép ajtaja automatikusan kinyílik.
Szabadalom: DE 102 007 008 950 B4Szabadalom: DE 102 007 008 950 B4
Szabadalom: DE 102 007 008 950 B4

Evőeszközkosár

Nagyon változatos: Az evőeszközkosár rugalmasan elhelyezhető az alsó kosár első tüskesoraiban.

Szabadalmaztatott 3D evőeszköz-mosogatófiók*

Egyszerűen rugalmas: Az egyedülálló Miele 3D evőeszköz-mosogatófiók tökéletesen megfelel minden követelménynek.
Szabadalom: DE 102 008 062 761 B3Szabadalom: DE 102 008 062 761 B3
Szabadalom: DE 102 008 062 761 B3

Integrált vízlágyító

A tökéletes mosogatási eredményről és a mosogatóvíz optimális keménységéről a beépített vízlágyító gondoskodik.

Perfect GlassCare

Gyengédség a tökéletes ragyogásért: A Perfect GlassCare minden poharat alaposan és kímélően kerül megtisztít.

2 szinten elhelyezett műanyag kosarak

Opcióként 2 mosogatási szinten elhelyezett műanyag kosarakkal is lehetséges az üzemeltetés.

Vario TD higiénikus program

Biztonságos higiénia 93 °C utánöblítési hőmérséklettel és akár 10 perces állásidejű termikus fertőtlenítéssel.

TE-/VE-vízcsatlakozás

Tökéletes eredmények poharak és evőeszközök mosogatásánál külön részleges-/teljes demineralizálás-csatlakozóval.

Csatlakozás öblítő-adagolómodulhoz

Az öblítőszerek kényelmes, gazdaságos felhasználásához egy opcionális adagolómodul is csatlakoztatható.

Optimálisan elhelyezve

46 cm-es szélességével a PG 8164 pohármosogatóként optimálisan a pultba építhető.

Tökéletes beépítés a pultba

Az aláépíthető mosogatógépek tökéletessé teszik a megjelenést.

Integrált fordított ozmózis

Az optimális megoldás a ragyogó poharakhoz és csillogó evőeszközhöz szűkös helyen, pl. a pult környezetében.

Szabadalmaztatott 3D evőeszköz-mosogatófiók+*

Plusz a rugalmasságban: Süllyeszthető középső rész lecsukható tüskesorok: több hely a nagy evőeszközöknek.
Német szabadalom: DE102008062761B3
Európai szabadalom: EP2201887B1
Német szabadalom: DE102008062761B3
Európai szabadalom: EP2201887B1
Német szabadalom: DE102008062761B3
Európai szabadalom: EP2201887B1

WiFi Conn@ct

WiFiConn@ct: Állapotlehívás, készülékvezérlés, tisztítószer-rendelés okostelefonnal vagy táblagéppel.
A mobil alkalmazások külön kaphatóak – az elérhetőségük országonként változó.

SmartStart

Praktikus: A funkciókkal a gép akkor indul el automatikusan, amikor a legkedvezőbb az áramtarifa.

FlexiTimer EcoStart funkcióval

Okos: Az EcoStart-tal a mosogatógép mindig automatikusan kiválasztja a leggazdaságosabb áramtarifát.

A felszereléshez igazodó speciális programok

Az értékes felszerelés biztonságos kezelése: a mosóprogram tökéletesen idomul az érzékeny felszereléshez.
Az Ön választása szerinti eredmény

Legjobb ajánlataink

További termékjellemzők
Termékjellemzők az Ön választása alapján
Nem tartalmazott termékjellemzők

További ajánlások:

Minden eredmény megjelenítése

Kevesebb eredmény megjelenítése

PG 8172 [Eco WES DOS]Átadós rendszerű mosogatógép

szennyvíz- és -levegő hővisszanyeréssel - beépített adagoló és lágyító.

    PG 8056 U [OK SPEEDplus]Aláépíthető frissvizes mosogatógép

    kosarak nélkül, hotelek, gasztronómiai és catering vállalkozások számára.

       PG 8164 [DOS BRILLIANT compact]Tankrendszerű mosogatógép

       csak 46 cm széles, integrált tisztítótartályokkal - a pohárspecialista.

          PG 8165 [DOS UNIVERSAL compact]Tankrendszerű mosogatógép

          kompakt méretben - 60 cm-es bisztró-mosogatógép integr. tisztítótartályokkal.

             PG 8169 [UNIVERSAL plus]Tankrendszerű mosogatógép

             extra mély mosogatótérrel – a nehezen kezelhető mosogatnivalók specialistája.

                PG 8130Szabadon álló mosogatógép

                munkahelyi konyhák, teakonyhák és mosókonyhák edényhegyeihez.

                   PG 8130 iBeépített mosogatógép

                   munkahelyi konyhák, teakonyhák és mosókonyhák edényhegyeihez.

                      PG 8131 iBeépített mosogatógép

                      háztartások, teakonyhák és mosókonyhák edényhegyeihez.

                         PG 8132 SCiBeépíthető mosogatógép 3D evőeszköz-mosogatófiók+ funkcióval

                         háztartások, teakonyhák és mosókonyhák edényhegyeihez.

                            PG 8133 SCViTeljesen beépíthető mosogatógép 3D evőeszköz-mosogatófiók+ funkcióval

                            háztartások, teakonyhák és mosókonyhák edényhegyeihez.

                               PG 8057 TD U [OK HYGIENEplus]Aláépíthető frissvizes mosogatógép

                               kosarak nélkül, otthonokba, kórházakba és bárhová, magas higiéniai elvárásokkal.

                                  PG 8063 [OK Safety]Szabadon álló mosogatógép

                                  kosár nélkül, tűzoltóknak.

                                     *Ajánlott fogyasztói ár – minden ár áfával együtt
                                     **minden ár áfával együtt, plusz szállítási költségek
                                     A felszereltség modellfüggő, az ábra/ábrák példaként, magyarázatként szolgál/nak

                                     Figyelem!
                                     A kiválasztott kérdésekre adott összes választ a rendszer elveti!

                                     Mit szeretne tenni?

                                     Figyelem!
                                     A bal oldalon megadott utólagos módosításokat a rendszer elveti!

                                     Mit szeretne tenni?