Feliratkozás Miele hírlevélre

Legyen az elsők között, akik értesülnek hamarosan induló ajánlatainkról! Hírleveleinkben termékhíreinkről, egyéb promócióinkról és eseményeinkről is rendszeresen küldünk tájékoztatást.

Hírlevél feliratkozás

A Miele vállalat közelebbről

  • Gute Gründe für Miele

    A Miele mellett jó érvek szólnak

    Tovább
Philosophie

Cégfilozófia

A Miele 1899-es alapítása óta független családi vállalat, amely nem csak tulajdonosaival, hanem alkalmazottaival, ügyfeleivel, szállítóival, a környezettel és a társadalommal szemben is felelősséget érez.

Tovább
Historie

Történet

„Immer besser”, azaz „Mindig jobban” – ezt írták az alapítók első termékeikre. Ez a két szó végigvonult a Miele több mint egy évszázados történetén és az évek során a vállalat vezérelvévé vált.

Tovább
Geschäftsentwicklung

Üzleti fejlődés

A 2018/2019 pénzügyi évben, ami 2019 június 30-án ért véget a vállalat 4,16 milliárd euró forgalmat realizált. Ez 59,7 millió eurós illetve 1,5 százalékos növekedést jelent. A hazai, német piacon a cég 1,2 milliárd EUR forgalmat ért el.

Tovább
Management

Menedzsment

A Miele & Cie. KG társaság öt ügyvezető egyenrangú irányítása alatt áll: Dr Stefan Breit, Dr Markus Miele, Olaf Bartsch, Dr Reinhard Zinkann és
Dr Axel Kniehl.

Tovább
Nachhaltigkeit

Fenntarthatóság

A Miele számára a fenntartható tevékenység a cég tradíciójának része és a vállalat hosszú távú sikerének elengedhetetlen bázisa.

Tovább
Auszeichnungen & Testsiege

Díjak és tesztgyőzelmek

A Miele minden vállalati tevékenysége a folyamatos továbbfejlesztésen és fejlődésen alapul. Hogy a Miele ezzel jó stratégiát választott, azt számos díj és kitüntetés támasztja alá.

Tovább
Standorte

Leányvállalatok

A Miele világszerte jelenleg 50 országban/régióban van jelen saját leányvállalattal és további 50 helyen képviseletként működik.

Tovább
Ansprechpartner

Kapcsolattartó

Kérések és kérdések esetén kapcsolattartóink szívesen segítenek Önnek.

Tovább