Feliratkozás Miele hírlevélre

Legyen részese a Miele világának. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig időben értesüljön újdonságainkról.

Hírlevél feliratkozás new link

A Miele vállalat közelebbről

  • Gute Gründe für Miele

    A Miele mellett jó érvek szólnak

    Tovább
Philosophie

Cégfilozófia

A Miele 1899-es alapítása óta független családi vállalat, amely nem csak tulajdonosaival, hanem alkalmazottaival, ügyfeleivel, szállítóival, a környezettel és a társadalommal szemben is felelősséget érez.

Tovább
Historie

Történet

„Immer besser”, azaz „Mindig jobban” – ezt írták az alapítók első termékeikre. Ez a két szó végigvonult a Miele több mint egy évszázados történetén és az évek során a vállalat vezérelvévé vált.

Tovább
Geschäftsentwicklung

Üzleti fejlődés

A 2017/2018 pénzügyi évben, ami 2018 június 30-án ért véget a vállalat 4,1 milliárd euró forgalmat realizált. Ez 167 millió eurós illetve 4,3 százalékos növekedést jelent. A hazai, német piacon a cég 1,21 milliárd EUR forgalmat ért el, ez 2,4 %-os növekedés.

Tovább
Management

Menedzsment

A Miele & Cie. KG társaság öt ügyvezető egyenrangú irányítása alatt áll: Dr Stefan Breit, Dr Markus Miele, Olaf Bartsch, Dr Reinhard Zinkann és
Dr Axel Kniehl.

Tovább
Nachhaltigkeit

Fenntarthatóság

A Miele számára a fenntartható tevékenység a cég tradíciójának része és a vállalat hosszú távú sikerének elengedhetetlen bázisa.

Tovább
Auszeichnungen & Testsiege

Díjak és tesztgyőzelmek

A Miele minden vállalati tevékenysége a folyamatos továbbfejlesztésen és fejlődésen alapul. Hogy a Miele ezzel jó stratégiát választott, azt számos díj és kitüntetés támasztja alá.

Tovább
Standorte

Telephelyek

Saját értékesítési vállalatain keresztül a Miele jelenleg 47 országban, importőrökön keresztül pedig további 50 országban van jelen.

Tovább
Ansprechpartner

Kapcsolattartó

Kérések és kérdések esetén kapcsolattartóink szívesen segítenek Önnek.

Tovább