Kapcsolat


Háztartási készülékek telefonos ügyfélszolgálata
Cím: 1022 Budapest, Alsó Törökvész út 2.
Telefon: 06 1 880 6400

Nyitva tartás
Hétfő-Péntek: 08:00-17:30
Szombat: Zárva
​Vasárnap: Zárva


Alkatrész rendelés
Exkluzív Miele Alkatrész Shop
HQ Elektronika Kft.
1135 Budapest, Kerekes utca 15.
Telefon: +36 1 239 3266
E-mail: miele@hqelektronika.hu
Web: http://www.hqelektronika.hu/miele-alkatreszek


Az Ön kényelme és a jobb kiszolgálása érdekében készpénz mellett már bankkártyával is fizethet szerviz szolgáltatásainkért.

POS termináljanik segítségével a MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron bankkártyák elfogadását tettük lehetővé. Kártyaelfogadó partnerünk: NovoPayment


Szeretnénk felhíni kedves ügyfeleink figyelmét, hogy a Miele Kft. központi irodájában, a 1022. Budapest Alsó Törökvész út 2. szám alatt alkatrész értékesítésre, és készülék javításra történő leadására nincs lehetőség. Köszönjük megértésüket!

Tovább

Jótállás, kiterjesztett jótállás és karbantartás

A Miele készülékek világszerte elismert, kiváló minőségű termékek. Ön ezen készülék megvásárlásával a Miele tulajdonosok exkluzív körébe lépett. A célunk az, hogy Ön hosszú évekig megelégedéssel használja Miele gépeit.

-------

Szeretnénk felhívni kedves ügyfeleink figyelmét, hogy a Miele Kft. központi irodájában, a 1022 Budapest, Alsó Törökvész út 2. szám alatt alkatrész értékesítésre, és készülék javításra történő leadására nincs lehetőség.

Köszönjük megértésüket!

Garantieverlängerung

Kiterjesztett jótállás

Hosszú élettartam és a legjobb minőség – a Miele termék megvásárlásával a legjobb döntést hozta. Maximális biztonságban szeretné tudni új Miele háztartási készülékét? A Miele exkluzív szolgáltásának köszönhetően akár 10 éves kizárólagos Miele jótállást is nyújthatunk Önnek.

Tovább...
Pflege und Wartung

Készülék karbantartás

Engedje meg, hogy elsőként gratuláljunk Önnek új Miele készülékéhez. Ön minőségi termék választása mellett döntött. Kérjük, olvassa el gondosan és tartsa be a Használati utasításban és a Jótállási jegyben foglaltakat. A mi célunk az, hogy Ön hosszú évekig megelégedéssel használja a Miele berendezéseket.

Tovább...