Kapcsolat


Háztartási készülékek ügyfélszolgálata
Cím: 1022 Budapest, Alsó Törökvész út 2.
Telefon: 06 1 880 6400

Alkatrész rendelés
E-mail: alkatresz@miele.hu

Nyitva tartás
Hétfő-Péntek: 8:00-17:30

Az Ön kényelme és a jobb kiszolgálása érdekében készpénz mellett már bankkártyával is fizethet szerviz szolgáltatásainkért.

POS termináljanik segítségével a MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron bankkártyák elfogadását tettük lehetővé. Kártyaelfogadó partnerünk: NovoPayment


Szeretnénk felhíni kedves ügyfeleink figyelmét, hogy a Miele Kft. központi irodájában, a 1022. Budapest Alsó Törökvész út 2. szám alatt alkatrész értékesítésre, és készülék javításra történő leadására nincs lehetőség. Köszönjük megértésüket!

Tovább

Javítás megrendelése

A Miele készülékének megvásárlásával Ön a hosszú élettartam és a legjobb minőség mellett döntött. Ha mégis segítségre lenne szüksége, a Miele Ügyfélszolgálata gyors és megbízható támogatást nyújt Önnek.

Háztartási kisgépek javítása


Háztartási kisgépek (porszívók és szabadon álló kávéfőzők)

Kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-1-8806-400-as számon, ahol kollégáink tájékoztatják a meghibásodott készülék javítási folyamatáról. A porszívók és a szabadon álló kávéfőzők bármelyik Média-Markt áruház vevőszolgálati pontján is leadhatók.

Háztartási nagygépek javítása


Nagygépek (hűtők, mosógépek, szárítógépek, beépíthető konyhagépek stb.)

Miele Kft. minden háztartási nagygépre Magyarország területén helyszíni javítást biztosít, ezért a meghibásodott készülék javítási folyamatával kapcsolatos részletek egyeztetése végett kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-1-8806-400-as számon.

Javítás online megrendelése

Amennyiben a Miele Ügyfélszolgálatának egyik szerviztechnikusát szeretné kihívni a készüléke javításához, akkor ezt megteheti az online felületünkön is. Az Ön által jelzett időtartamon belül felajánljuk a lehetséges legkorábbi javítási időpontokat. Ha jóváhagyja az időpontot, szakembereink felkeresik Önt.

Természetesen telefonon, a 06 1 880 6400 számon is egyeztethet velünk időpontot.

A javítás online megrendeléséhez